loading
Tu smo kako bismo vam pružili smještaj dostojan kraljeva

Ukratko o nama

Ukratko o nama

Milgrad d.o.o. obiteljska je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, osnovana od strane direktora i vlasnika Nikole Milića koji ju je svojim predanim radom te bogatim iskustvom pretvorio u respektabilnu i stabilnu tvrtku s kvalitetnim referencama.

Tvrtka Milgrad d.o.o. osnovana je 1997. godine sa sjedištem u Zagrebu, Oboj 4a. Primarno se bavi izgradnjom apartmana i stanova, a uz to i iznajmljivanjem apartmana i kuća u Malinskoj.

Tvrtka broji razne objekte na području grada Zagreba te apartmane na moru (ukupno 23 objekata sa 150 stanova i apartmana), a zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, izboru visokokvalitetnih materijala prilikom njihove izgradnje, bogatoj opremljenosti, modernom dizajnu interijera, atraktivnim lokacijama te urednoj dokumentaciji, osigurava se zadovoljstvo svakog potencijalnog kupca i gosta.

 

Zašto vile Nika & Nina

Besplatan WiFi

Osigurali smo besplatan WiFi na cijelom posjedu kako biste uvijek mogli biti povezani s ostatkom svijeta. 

Novogradnja

Izgrađene 2016. godine, obje su vile pažljivo dizajnirane i potpuno opremljene prema najnovijim trendovima pružajući luksuz i maksimalnu udobnost. 

Vanjski bazen

Okupajte se suncem na terasi okruženoj predivnom okućnicom uređenom na autohtoni mediteranski način, a rashladite u velikom vanjskom bazenu u privatnosti posjeda vile. 

Dostupne tijekom cijele godine

Uživajte u vrhunskom smještaju okruženim idiličnim krajolikom tijekom cijele godine. Potpuna toplinska izolacija i podno grijanje omogućava nesmetan boravak i izvan sezone. 

Centar grada

Poželite li se maknuti iz privatnosti udobnog smještaja, na udaljenosti do 500m nalaze se svi važniji sadržaji kao što su restorani, tržnica, supermarket, autobusna stanica i plaža. 

Savršeno za obiteljski odmor

Uz zavidnu lokaciju u blizini mora te u neposrednoj blizini svih važnijih sadržaja, zajedno s velikom vanjskom terasom i okućnicom, naše su vile idealne za obiteljski odmor. 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija